De oranjevereniging

De Oranjevereniging draait volledig op vrijwilligers. De mensen die het hele jaar door bezig zijn de organisatie van de evenementen, afstemmen met gemeente en het zoeken van sponsors. Maar ook de mensen die op koningsdag om 6 uur ’s ochtends al in touw zijn en ’s nachts, als de meeste dorpsgenoten al lekker in hun bedje liggen, het licht uit doen. Zonder vrijwilligers geen feest.

Vindt u het leuk om een keer te helpen tijdens één van onze activiteiten? Sluit u zich dan aan bij ons leuke vrijwilligersteam en geeft u zich dan nu op via de link op deze pagina.

Astrid Bakker-Zierikzee, Voorzitter
Mignon Geerdink, Secretaris
Sonny de Jong, Penningmeester a.i.
Arno van Oevelen, Bestuurslid / Technische Dienst
Jessica Boone, Bestuurslid