De Eerste Kamer Badkamers tekent meerjarige sponsorovereenkomst

De Eerste Kamer Badkamers heeft met de Oranjevereniging Hoevelaken op woensdag 27 maart 2024, precies een maand voor Koningsdag, een meerjarig sponsorovereenkomst getekend.

De Eerste Kamer Badkamers is al meerdere jaren sponsor van de Oranjevereniging, die een groot gedeelte uit de sponsoropbrengsten gebruikt om het programma op Koningsdag, Dodenherdenking op 4 mei en de lampionnenoptocht in november, te bekostigen.

De oproep in de media voor leden, vrijwilligers en sponsoren om de OVH te helpen is niet voor niets geweest. Fijn om te zien dat veel mensen uit het dorp (financieel) willen bijdragen. Er zijn meerdere donaties gedaan en ook zijn er veel aanmeldingen van nieuwe leden.
Ook Mery van de Velde-Cozijnsen van De Eerste Kamer Badkamers sloot zich hierbij aan. Tijdens telefonisch contact is er besloten om de sponsoring voor meerdere jaren vast te zetten om zo bij te dragen aan de evenementen die de OVH organiseert. ,,Naast de naamsbekendheid die het oplevert is het goed om wat terug te doen. Het zou zonde zijn als Koningsdag niet meer gevierd kan worden in Hoevelaken zoals het al jaren is.”
Erik Rakhorst, secretaris van de OVH is zeer content met de meerjarige overeenkomst. ,,De opzet is om dit met meerdere bedrijven gaan doen. Het geeft ons zekerheid waardoor we eerder in het jaar de financiering voor ons programma rond hebben.”
Het Oranjemagazine met daarin het programma voor o.a. Koningsdag, dodenherdenking en 5 mei wordt in Hoevelaken op 24 april bezorgd met de Stad Nijkerk. Het programma komt ook op deze website te staan en op de Facebookpagina van de Oranjevereniging Hoevelaken.

De ondertekening van het sponsorcontract met Mery van de Velde Cozijnsen van De Eerste Kamer Badkamers en Erik Rakhorst van de Oranjevereniging Hoevelaken.
Foto’s: Angie Methorst.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.