Programma Koningsdag 2021

Ook dit jaar kunnen en mogen we geen groot feest organiseren op Koningsdag. Om toch wat gezelligheid te brengen, hebben we mogelijkheden gezocht voor een bescheiden feestje. Doen jullie mee?

19 April:               Op deze dag zetten we de vlaggenpalen weer op in het dorp.

22 April:               Verassingsactie op de basisscholen en kinderdagverblijven

27 April:               Bij zonsopkomst hangen we de vlag uit

Om 8 uur roepen wij alle kinderen op om de blikken achter de fiets te binden en het dorp te wekken

Om 8 uur begint ook de fotowedstrijd. Versier je huis, fiets of auto, trek je mooiste oranje pak aan en verf je haar. De mooiste inzendingen winnen mooie prijzen.

28 April:               Uitslag fotowedstrijd

Volg ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten

VLAGGEN

De sfeer wordt er alleen maar gezelliger op, ondanks de coronaperiode. De palen zijn geplaatst en de vlaggen zijn in het centrum opgehangen.