Gebruik je fantasie: Oranjevereniging Hoevelaken organiseert fietsversierwedstrijd

Om Koningsdag dit jaar toch een feestelijk tintje te geven, organiseert Oranjevereniging Hoevelaken samen met Bakkerij Toebast een fietsversierwedstrijd voor kinderen.

Gebruik je fantasie, geef je fiets een nieuwe look en stuur ons een foto. Als beloning krijg je een heerlijke ORANJETOMPOUCE. De allermooiste fiets wint de hoofdprijs (uitslag 5 mei).

Foto’s kunnen (tot Koningsdag) ingestuurd worden naar de Oranjevereniging via Facebook messenger (Ovhoevelaken) of via e-mail: . Vergeet niet je e-mailadres te vermelden zodat we je de oranjetompouce-afhaalbon kunnen sturen.