Mogelijk toch wel Koningsdag in Hoevelaken

“We doen ons best om Koningsdag toch door te laten gaan.” Dat zei Dennis Toebast, voorzitter Hartje Hoevelaken, vanmiddag bij omroepN.

Hartje Hoevelaken onderzoekt om elementen uit het programma van de oranjevereniging over te nemen. Hartje Hoevelaken probeert dat samen met horeca en die oranjevereniging. Het wordt een gereduceerde Koningsdag. Of het lukt, weet hij nog niet, maar het muziekprogramma, de koningslunch en de matjesmarkt zijn de onderdelen, die mogelijk toch door gaan. Mogelijk komt er ook een vrijwilligersmarkt. Het programma loop van 13 tot 20 uur, te beginnen met de lunch. De matjesmarkt heeft 100 plaatsen ter beschikking. Er komen geen ondernemers van buiten, geen braderie.

Toebast: “Het hangt af van de bijdrage van de horeca en daar gaan ze maandag mee praten. Afspraak met de gemeente staat ook op de rol.”

Naast deze poging probeert ook “Kings Kriebels 2018” Koningsdag op de een of andere manier te redden. Het gaat om twee jongen mensen (van 17 en 19) die achter dat initiatief staan en via Facebook een oproep hebben gedaan .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.